• 100 Vjetori

  100 Vjetori

  E ardhmja e një kombi fillon nga arsimi…

 • Matura

  Matura

  E ardhmja e një kombi fillon nga arsimi…

 • 15 Vjetori

  15 Vjetori

  E ardhmja e një kombi fillon nga arsimi…

 • Arritjet

  Arritjet

  E ardhmja e një kombi fillon nga arsimi…

 
 

TË REJA

 • DITA E PARE E VITIT SHKOLLOR 2016-2017

  DITA E PARE E VITIT SHKOLLOR 2016-2017

  Institucionet Dertliu mirëpritën si cdo vit në vatrën e dijes nxënësit për fillimin e vitit shkollor 2016-2017. Nisim nje vit te mbarë mësimor duke i uruar nxënësve suksese dhe me arritje të shkelqyera. Qoftë ky […]

   
 

AKTIVITETE

 • KROSI SPORTIV I VJESHTES

  KROSI SPORTIV I VJESHTES

  KROSI SPORTIV I VJESHTES 5.10.2016 Mesuesit e Edukimit Fizik Natasha Papuçiu Ndinjon Permeti.